Mijn naam is Marc Herrmann.Marc Herrmann Finhulp Budgetcoatching

In het verleden vroeg ik mezelf vaak af: Waar blijft mijn geld? Waarom sta ik nu alweer rood, terwijl er nog zoveel dagen te gaan zijn voordat ik weer salaris krijg? Omdat ik het financiële plaatje niet meer overzag, begon ik met het maken van een begroting. Ik hield een kasboek bij om te zien waar ik mijn geld aan uitgaf. Dat gaf inzicht en rust!

Jarenlang was dat voldoende. Bezig zijn met financiën vond ik leuk. Daarom meldde ik me aan als vrijwilliger bij de Formulierenbrigade van de Levgroep in Helmond. Vanuit deze organisatie kon ik mensen helpen met hun vragen en problemen op het gebied van formulieren en instanties. Al snel specialiseerde ik me in thuisadministratie.

Om me verder te bekwamen op financieel gebied volgde ik een opleiding tot budgetcoach. Daarna volgde een opleiding tot bewindvoerder aan de Hogeschool in Utrecht. In 2014 ben ik door de Rechtbank Eindhoven benoemd tot professioneel bewindvoerder beschermingsbewind. En sinds die tijd doe ik dat vanuit mijn eigen praktijk.

Als financieel hulpverlener kom ik bij veel mensen thuis. En steeds blijkt dat mensen hulp vragen, omdat ze hun schulden en betalingsachterstanden niet meer overzien. En omdat ze de schuldeisers, die zeer dwingend kunnen zijn, niet meer het hoofd kunnen bieden. De aanpak van betalingsachterstanden en schulden, vormt dan ook een belangrijk onderdeel van mijn werk.

Uiteindelijk wil ik samen met u komen tot een definitieve oplossing voor uw financiële problemen. Afhankelijk van de omvang van uw problemen is de weg naar die oplossing een korte of een lange weg.

Ik help u graag!